Personal Trainer Zaanstad - Snel Weer Fit!

Published Apr 14, 21
7 min read

Waarom Je Effectiever Traint Met Een Personal Trainer

– Ik heb meer dan 1000 succesvolle transformaties bij klanten volbracht met allen tevreden recenties. Status. – Ik heb drie boeken geschreven. Geef opleidingen aan andere Personal Trainers in binnen- en buitenland met Musclecamp en Practical Nutrition opleidingen. Ik kan mij verantwoorden om eerlijk te zijn. – Ik krijg meer aanmeldingen dan ik kan begeleiden, dus ik kan je eerlijk vertellen of ik je wel of niet kan coachen.

Dagelijks leren: Elke dag absorbeer ik zoveel mogelijk nieuwe informatie over training, voeding en supplementen door zelf te testen, studies te lezen en te volgen in binnen- en buitenland en continue te leren van de grootste in mijn vakgebied. Dit zal ik altijd blijven doen, omdat mijn doel is om de beste te zijn en mijn cliënten het beste resultaat kan geven wat erin zit.

Trainingen - Allround Training Center

In de afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 1000 cliënten getraind. Van revalidatie tot ziektes, van afvallen tot wedstrijd begeleiding in de bodybuilding, dit en meer is voor mij meer dan bekend terrein. Personal Trainer in Bussum. Samenwerking met andere bekende trainers / sporters: Alleen het beste is goed genoeg, daarom kijk ik verder dan Nederland en heb ik vele opleidingen in het buitenland gevolgd, o - Personal Trainer in Hilversum.

in de USA omdat ze daar enorm voorlopen op kennis. Onderstaand een overzicht van een aantal bekende trainers / sporters waar ik de afgelopen jaren mee heb samengewerkt. Personal Trainer in Almere. Degene die ik kan helpen - Personal Training - Kickboks - Krachttraining. Indien ik er geen vertrouwen in heb dat ik de ideale coach voor je bent, zal ik je doorverwijzen naar iemand die geschrikt voor je is.

Personal Trainer Zaanstad - Snel Weer Fit!

10 Redenen Om Te Kickboksen Met Een Personal TrainerPrive Training - Sportschool

Ik verwacht dat je openstaat om alles te proberen en 100% inzet geeft. Ik verwacht uitgebreide feedback en dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar is of niet. Ben je niet uitgebreid in het aanmeldformulier, dan word je aanvraag sowieso afgewezen. Je traint in een sportschool - Personal Trainer in Baarn. Mijn coaching is gebaseerd op trainingen in de sportschool.

Het intake formulier is een vragenlijst over jouw leefstijl. Personal Trainer in 't Gooi. Het is verdeeld in een aantal onderdelen. Het eerste deel heeft betrekking op jouw gegevens waarmee Frank contact met jou op kan nemen. “Doelstelling” is het volgende onderdeel en tevens ook het belangrijkste onderdeel. Het stellen van een goed doel is essentieel.

Personal Trainers

Kies een doel waar je 100% achter staat en waar je ook 100% vol voor wil gaan. Anders gaat Online Personal Training je weinig brengen (Personal Trainer in Naarden). Verder heb je nog de mogelijkheid om een aantal subdoelen in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld af wil vallen, maar ook een cardio of kracht doel daarnaast graag wil behalen, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden Bij het onderdeel sportgegevens wordt gevraagd naar wat je op dit moment aan sport doet en wat eventueel de plus -en minpunten daarvan zijn.

Dit is meer hoe jouw sociale omgeving er uitziet. Eén van de belangrijkste factoren voor motivatie en doorzettingsvermogen. Zegt iedereen dat je het kan, dan ga je er eerder zelf in geloven. Werk en werkstress komt hier ook aan bod. Je huidige voedingspatroon wordt ook bekeken en bij dit onderdeel kun je aangeven of dat je allergisch bent voor bepaalde voeding of dat je wellicht vanwege een religie of geloof bepaald voedsel niet eet.

Personal Trainers

Supplementen worden ook besproken. Jij geeft aan waar je al ervaring mee hebt, of je het wil gebruiken en mogelijk tegen welk budget. In de schema’s die je krijgt staat (gedetailleerd) advies over welke supplementen, welk merk en welke dosering. Naar overige zaken zoals soft-/harddrugs gebruik, alcohol en het gebruik van prestatie bevorderde middelen worden ook gevraagd aangezien deze een mogelijke invloed kunnen hebben op de schema’s.

Krachttraining Voor VechtsportTraining Center - Fitness - Krachttraining

Als je alle vragen hebt beantwoord, zijn er nog een aantal opdrachten. Deze opdrachten zijn onder andere het meten van een aantal “start maten”. Deze worden elke maand gecontroleerd om progressie bij te houden. Verder worden er voor en na foto’s gemaakt. Deze worden niet gebruikt voor reclame zonder toestemming.

Gym - Kickboksen En Fitness

Lees deze altijd door en mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op. Als ’ het formulier is teruggestuurd en de eerste betaling is gedaan, gaat Frank aan de slag met de schema’s. Indien er iets onduidelijk is in de intake zal Frank telefonisch contact met je opnemen om mogelijk extra informatie te vragen.

Deze is niet bindend. Het schema moet voor jou haalbaar zijn! Is er iets niet mogelijk, onduidelijk of heb je vragen, stel deze dan altijd eerst voordat je aan het schema begint. Volg geen schema waarvan je weet dat hij niet haalbaar is. Je zal dan namelijk je doelen op het gestelde termijn niet halen en dat is het laatste wat wij willen.

Personal Trainer Kickboksen

Personal Training - Fitnessclub NederlandPersonal Training - Sportcentrum
Personal Trainer KickboksenKickboksen, Circuittraining En Fitness

Is het mogelijk? Kan ik dit voor een maand sowieso volhouden? Begrijp ik alles? Dat zijn vragen waar je over na moet denken voordat je aan een schema begint, welk schema dan ook! Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, onderhoud je contact met Frank. Personal Trainer in Hilversum. Wekelijks contact, waarin de afgelopen week besproken wordt en de aanpassingen voor de volgende week, is een vereiste (Personal Trainer in Utrecht).

Ja, de schema’s worden aangepast op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven geen nadelig effect te hebben op resultaat, uiteraard wordt hier rekening mee gehouden bij het opstellen van de schema’s. Personal Trainer in Almere. Elk voedingsschema dat je toegestuurd krijgt, is in eerste instantie een concept en al aangepast naar wat Frank denkt wat haalbaar moet zijn op basis van je gegevens.

Bokszaktraining (Kick) Boksen - Pure Power Gym

Sportschool - Sporten Voor Jong En OudPersonal Training Kickboksen Bij De Sportschool

Hou je je niet aan het schema, dan wordt er geen resultaat behaald. Daarom wordt er altijd voor gezorgd dat het schema haalbaar is. Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Staat er toch nog iets in het schema wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Geef het alsnog aan en het wordt aangepast.

Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt. Personal Trainer in Blaricum (Personal Trainer nodig? Gratis proeftraining!). Echter is het voor Frank van groot belang om te weten of je je wel of niet aan het advies houdt, dit heeft invloed op het resultaat maar ook je gezondheid wat het aller belangrijkste is.

Training Center - Fitness - Krachttraining

Frank heeft, onder de naam Frank den Blanken, een enorm grote database aan oefeningen. Personal Trainer in Laren. Alle oefeningen uit de schema’s zijn gefilmd met de juiste techniek en kan je daar vinden. Je kunt voor en tijdens het traject aangeven wat voor jou per week haalbaar is. Personal Trainer in Purmerend. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt, is 3 x per week, minimaal 30 minuten. Kickboks lessen onder begeleiding van opgeleide trainers.

“Na jaren getraind te hebben als een standaard meisje in de sportschool (veel cardio, weinig kracht) en geen resultaat te boeken heb ik kennis gemaakt met Frank. Met deze trainingen heb ik inmiddels bereikt wat ik wilde bereiken (Personal Trainer in Blaricum). Ik ben krachttraining leuk gaan vinden en ben wedstrijden gaan doen. Afgelopen jaar heb ik de Iron Maiden gewonnen in de klasse Body Fitness.

Trainingen - Allround Training CenterIk ben benieuwd! Deze personal trainer kan ik iedereen aanraden!” – Bo van den Brink Het is december 2013, ik had privé een rumoerige periode achter de rug en wilde de draad van mijn leven weer oppakken en dus besloot ik na 5 jaar af en toe sporten weer fanatiek aan de slag.

More from Hulp bij afvallen

Navigation

Home

Latest Posts

De Beste Slowjuicers Vind Je Hier!

Published Jul 24, 21
6 min read

Overgangsconsulente: Jouw Hulp Bij De Overgang

Published Jun 03, 21
5 min read